viernes, 6 de marzo de 2009ZAPARAJ
I LES ELECCIONS BASQUES

VOLIA FER-HO PÚBLIC
Hom sempre ha mantingut que els pactes entre formacions polítiques per assolir les majories, tot i la seva legalitat, particularment hem semblen una “ilegalitat” vers el guanyador d´unes eleccions, si més no, un menysteniment per un sector dels votants que, majoritariament han fet guanyador a un grup polític, darrerament aquesta situació la viuen els bascos.

Poden sorgir veus que diguin, aixó és sumar, sí 1+1 sempre son 2, pero resulta que aquests 2 son els grups més antagonistes que avui trovem dins del marc polític espanyol, en que estaràn d´acord? potser en que son els més nacionalistes... espanyols clar; espanyolisme que pot generar un gran malestar a aquesta autonomía, no oblidem l´arrelat sentiment patriótic d´aquest país.

1+1 continuen sent 2, dos que s´enfoten del personal i com de costum fan política mirant-se el melic, defensan, per davant de tot i per aquest ordre, els interesos propis i els del partit, no els de la ciutadania, i potser que fins i tot creguin ser grans estadistes, llàstima perqué sense adonarse van crean escola; ho hem vist tantes vegades i arreu, a Olesa molt d´aprop.

I com no hi ha dos sense tres, fem la última suma, 1+1 son 2, dos els que diuen que el País Basc té la necesitat d´un canvi polític. Els bascos a les urnes han manifestat majoritariament tot el contrari.

Amb gran desencís per aquesta manera de fer política legal, faig meves aquelles paraules, (amb la llicéncia de cambiar España,és el que es va dir, per Política) que a pregunta del periodista, Rubianes respongué:
“...Que se metan la política por el culo, a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgados del campanario” o la coneguda d´en Labordeta "a la mierda".
Perdoneu
DESXIFREU AQUEST JEROGLÍFIC...encara no, us dono una pista.
Podriam dir que és la música d´una "saeta".

Sí home sí, entoneu el nom dels dibuixos amb la tonada "saetera", així:

Piiiiipa, piiiiipa parapiiiiipa, pan, pan, pan parapan, porrrón, pan, porrrón, pan...

OK?


Un amic meu té un amic que li ha comentat al meu amic el que el meu amic me digué a mi i jo us explico a vosaltres, val?.

Doncs resulta que aquest amic del meu amic es trovaba al llit amb la seva muller als voltans de mitja nit, ella, fullejant una revista del cor i ell mig endormiscat, de sobte sona el telèfon de sobre la tauleta de nit i ella l´agafa; digui?... no, no, no. S´ha confós..., no, per aixó te de trucar a la comandància de marina..., aixó, a la comandància de marina..., no el nº no li puc dir, no el sé, peró a la guía vindrà..., res home, res, que no és molestia... adeu, adeu, bona nit. Penja i ell li pregunta: Qui era?. Res, un que preguntaba que si habien “moros” a la costa.


No pretendamos que las cosas cambien si siempre hacemos lo mismo. La crisis es la mejor bendición que puede sucederle a personas y países, porque la crisis trae progresos.

La creatividad nace de la angustia como el día nace de la noche. Es en la crisis donde nace la inventiva, los descubrimientos y las grandes estrategias. Quien supera la crisis se supera a sí mismo sin quedar “superado”. Quien atribuye a la crisis sus fracasos y penurias, violenta su propio talento y respeta más a los problemas que a las soluciones.

La verdadera crisis es la crisis de la incompetencia. El problema de las personas y los países es la pereza para encontrar las salidas y soluciones. Sin crisis no hay desafios, sin desafios la vida es una rutina, una lenta agonia. Sin crisis no hay méritos. Es en la crisis donde aflora lo mejor de cada uno, porque sin crisis todo viento es caricia.

Hablar de crisis es promoverla, y callar en la crisis es exaltar el conformismo.
En vez de esto, trabajemos duro. Acabemos de una vez con la única crisis amenazadora: la tragedia de no querer luchar por superarla.

Albert Einstein
n


El pla de rescat als bancs amb diners dels contribuents que es discuteix al Congrés dels EE.UU. costarà la xifra de 700.000 milions de dòlars, més els 500.00 milions que ja ha rebut la banca, més els milers de milions que els governs d´Europa entregaràn als bancs en crisi d´aquest continent. Per a tractar de dimensionar aquestes xifres fem el següent càlcul: Som 6.700 milions d´habitants al planeta, si dividim “només” els 700.000 milions de dòlars entre 6.700 milions d´habitants equival a 104 milions de dolars per cap.

Amb aixó, no només erradiquem la pobresa al mon, sinó que automàticament convertim en milionaris a tots els habitants de la terra.
SEMBLA SER QUE HI HA UN PETIT PROBLEMA EN LA DISTRIBUCIÓ DE LA RIQUESA


Fem-ho més proper a nosaltres

L´Estat espanyol “unta” als bancs amb 30.000 milions d´euros que surten de les butxaques dels espanyols.
L´Estat comprarà 30.000 milions de deute a la banca per a evitar el col-lapse financer.
La població espanyola és de 46.063.511 habitants segons dades de 2008.

Fem el càlcul
30.000.000.000 d´euros entre 46.063.511 habitants surt a 652,18 milions d´euros per cada espanyol, o sigui 108.261 milions de les antigues pessetes per habitant. Si fem una mitja de 4 persones per familia, corresponen 2.500,72 milions d´euros per familia,
415 119,52 milions de ptes. Per familia

AMB AIXÓ SI QUE PAGARIEM HIPOTEQUES.

AQUESTA ÉS LA CRISI!


Els polítics, govern i oposició es riuen de nosaltres, i nosaltres... “pringant”

SERÀ PER CALÉS?
n


Ella.
El dissabte per la nit el vaig trovar “raro”. Habiem quedat en un bar per a prendre una copa. Vaig estar tota la tarda a “Vila” de botigues amb una amiga i vaig pensar que era culpa meva perqué vaig arribar tard a la cita, pero ell no va fer cap comentari.

La conversa no era gaire animada, li vaig propossar d´anar a un altra lloc per a poder parlar més tranquilament. Anàrem a un restaurant i ell seguia amb un comportament estrany, estaba com ausent i vaig tornar a pensar que seria per culpa meva. Li vaig preguntar i digué que no era per la meva culpa, pero no i quedat gaire convençuda.

De camí a casa, en el cotxe, li comento que l´estimo molt i ell es limita a passar-me el dors de la ma per la galta sense dir res. No se com explicar la seva actitut, perqué no digué que ell també m´estimaba?, no va dir res i jo estaba molt preocupada..

Arribàrem a casa i en aquest moment vaig pensar que voldria deixar-me, per aixó intento fer-lo parlar, pero conecta la tele i es posa a mirar-la amb aire distant, com si volgues fer-me veure que tot habia acabat entre nosaltres, m´hen vaig al llit. Més o menys deu minuts més tard, ell també be i per a sorpresa meva correspon a les meves caricies i fem l´amor, pero seguéix amb un aire distret.

Volia afrontar la situació, parlar amb ell, pero es va quedar dormit. Començo a plorar i plorar fins quedar-me endormiscada. Ja no sé que fer, de segur que els seus pensaments i son amb una altre.

Ell.

El c.f.Olesa ha perdut. Al menys i fet un polvet.
n

CONSULTA:
Fa un temps vaig cambiar de la versió AUTÓCRATA 1.0 a la versió PLURALITAT 1.0, i observat .que el programa pasat un temps començà amb uns procesos inesperats i subrutines, que després van anar a més, descarregant-se un programa ocult denominat TRIPARTITOLESÀ 1.0 que ocupa moltisim disc dur, utilitza recursos importants i ademés enlenteig de forma alarmant el sistema operatiu.

El "LEAME TXT" explicatiu del programa no te cap explicació sobre aquest fenómen.


D´altra banda TRIPARTITOLESÀ 1.0 s´auto instal-la com a resident en la memoria Ram i es llença durant l´inici de qualsevol aplicació, monitoritzant totes les activitats del sistema. Aplicacions com: TREBALLPEROLESA 5.0 no funciona i es penja cada vegada que intenta executar-lo.

De tant en tant es llença un programa ocult (crec que és un Troyà) denominat ESPANTÀPSC 1.0 que aparéix tancant els ports de conexió i aconsegueix penjar el sistema, o que TRIPARTITOLESÀ 1.0 es comporti de forma totalment impredecible, per exemple, deixant d´atendre qualsevol comandament que introdueixo.

Tampoc i aconseguit desinstal-lar aquest resident. Aparentment no aconsegueixo mantenir a PLURALITAT 1-0 minimitzat, al correr alguna de les meves aplicacions favorites.

Estic pensant tornar al programa anterior AUTÓCRATA 7.0 peró no funcionen cap dels desinstal-ladors provats.

Podrien ajudarme?


RESPOSTA:
Estimat usuari, aquest és un motiu de queixa molt comú entre els usuaris, es deu, en la majoria dels casos a un error bàsic de concepte.

Molta gent vol passar de qualsevol versió de AUTÓCRATA 1.0 a PLURALITAT 1.0 amb la idea de que és un programa de Utilitats.

TRIPARTITOLESÀ 1.0 és un Sistema Operatiu Complet, dissenyat per a controlar tot el sistema.

De moment és molt poc probable que pugui desinstal-lar TRIPARTITOLESÀ 1.0 i tornar a qualsevol versió de PLURALITAT 1.0. Arxius ocults en el seu sistema farian que PLURALITAT 1.0 emulesin a TRIPARTITOLESÀ 1.0 sense aconseguir res. És gairebé imposible desinstal-lar, eliminar o purgar els arxius del programa un cop instal-lats.

És imposible tornar a PLURALITAT 1.0 perqué TRIPARTITOLESÀ 1.0 s´autoinstal-la, alhora també ho fan les aplicacions PENSANTNOMÉSENDINERS 5.6 i BUTXAQUESPLENES 3.0 .

El mateix pasa amb ESPANTÀPSC 1.0 que és una aplicació oculta que s´instal-la en la Ram alhora que TRIPARTIT 1.0 funciona.

És preferible optar per sistemes basats en altres plataformes totalment diferents com NOMÉSOLESA 6.3 pero li recomano que mantingui TRIPARTITOLESÀ 1.0 i controli la situació el millor posible. Aquest és un programa molt sensible als comandaments i funciona en "Modo protegido contra fallos". Aixó significa que vosté asumirà la responsabilitat per qualsevol problema que es produeixi independentment de la causa, perqué el programa sempre considerarà que qualsevol fallada en el sistema es deu a un mal ús per part del usuari.

Un dels millors recursos és la utilització del subprograma LLÀSTIMA DE VOTS.EXE o MILLORARELVOT 1.5 quan es produexi un problema o el sistema es pengi.

Consideri la posibilitat d´instal-lar un software adicional per a millorar el rendiment de TRIPARTITOLESÀ 1.0. Son recomanables
FER-HOMOLTBE 5.0, MILLORANT 2.3, TOTPEROLESA 3.2, aquests programes solen funcionar molt be com a residents.

ADVERTENCIA:
No instal-li ÉTICA 1.0. Aquest programa no funciona amb TRIPARTITOLESÀ 1.0 i molt probablement ocasioni danys irreversibles al Sistema Operatiu.

El Servei Técnic