sábado, 30 de julio de 2011

PERDONEU,...
Després d´una llarga temporada de no assistir als plens municipals, exceptuant el d´investidura d´alcalde, vaig decidir anar al darrer del día 14 de juliol de 2011, la curiositat va ser el que en va portar a assistir.

Tot normal, propostes, répliques, contrarépliques, com dic, tot normal i dins d´un ordre, llàstima que aquest, l´ordre, ho va tenir d´imposar l´alcalde al decurs del torn de precs i preguntes, segurament que a l´oposició després de les lloançes al Sr. Pi pels serveis prestats (es retira de la política) per part d´un membre del seu equip assistent al ple i de la mateixa Sra. Valentina, també del Sr. Vico, aquest torn ja estaba de més per aquestes persones i es dedicaren al seu ple particular, era clar que lo que el poble deia no els interesaba i es dedicaren a fer brometes, rialles i posturetes mostran una descortesia total vers els assistents i a la Corporació que d´altra banda formen part i representen.

A hom li queda una impressió que no enten, en el decurs d´aquest ple els dos grups de l´oposició donaren a entendre amb els seus parlaments que volen les coses ben fetes, d´altra banda tenen un comportament totalment irrespectuos, quin és el seu veritable tarannà?. Sigui el que sigui, no estaria de més, i estic segur que ho faràn, demanar excuses per aquest comportament al web que preferentment s´adreçan quan volen tenir un bon ressó mediàtic, crec que els assistents a aquest ple ho mereixem.

Com diu aquell de la tele PERNONEU, PERO ALGÚ HO TENIA DE DIR.