martes, 17 de marzo de 2009Com bon olesà que puntualment compleix amb les seves obligacions ciutadanes, també m´agradaria que des de la casa gran en mantinguesin informat, complint així una part de les seves obligacions, que també tenen i d´aixó s´obliden, els vehícles per adreçar aquesta informació crec que hi son, ban, web, revista. Aquests últims peró, pregunto si serveixen per alguna cosa, m´explico.

Hom pot donar la impressió d´inconformista, pot ser que ho sigui, no ho sé, el cas és que quan les coses es fan malament...; recordant tota la parafernalia dialéctica que en época electoral uns i altres i els de més enllà feian gala, sempre hi habia aquella paraula que era com la cirereta del pastís, TRANSPARENCIA, per a molts, tan mancada en la época “marianista” doncs resulta que avui s´utulitza menys que mai.


El panorama polític ha crescut i quan hom pensaba que tot aniria molt més “rodat”, sorpresa, sorpresa, coalicions per agafar el tros del..., la alcaldía, i clar, l´un per l´altre... Tota aquesta parrafada desemboca en un fet ocorregut ja fa uns mesos, hem refereixo a la dimissió del regidor de cultura, medi ambient i esport i joventut (massa feina) que en escrit al web d´en Virgili i al blog del PSC olesà es va fer públic.


Després d´aixó i ara per ara ningú més a dit ni ase ni béstia i crec que tenim el dret a saber quelcom. L´informatiu municipal fins a les hores no a informat, tot i que es va crear per aixó, d´acord que les colaboracions de la ciutadania ja ho fan en temes puntuals i amb to casolà, molt bé, més interesant peró, seria que les pàgines encartades donesin informació genérica dels esdeveiments de la casa del poble i especialment la que reclamo en comtes de fer publicitat partidista amb els seus escrits. Al web de l´ajuntament res de res, i fa gracia, per no dir tristor que en aquest web la única edició de l´informatiu sigui de l´any 2005 i amb aquesta rapidesa informativa que els caracteritza han quedat ben retratats els alcaldes que han passat des de la creació del web, aquests peró, si que s´han afanyat per cambiar la foto a la benvinguda del web, la resta és secundari. En l´apartat dels plens municipals també res de res. Tot un bon exercici de transparéncia informativa.


Des d´aquestes línies reclamo informació d´aquest afer, des de l´ajuntament hi ha la obligació d´informar, d´aixó es diu transparéncia informativa.

Malgrat tinc els meus duptes de que ens expliquin quelcom, no perdo l´esperança, digueu-me innocent.