lunes, 23 de agosto de 2010

SENSACIONS

Aquest és un estiu d´altes temperatures, a Olesa també les estem patin, accentuades peró per la elevada crispació política que vivim.

Crec [sempre estat així] que totes les persones que a Olesa dediquen o han dedicat part del seu temps a aixó que es diu política o fan enmirallant-se en aquells que tenen responsabilitats molt més elevades dintre d´aquesta política i no és el mateix presidir un poble de pocs habitants [com és el cas d´Olesa] que una ciutat de milions i ja no dic d´una autonomía o d´un país, sembla que, quan governen uns els altres hagin d´estar al "acoso y derribo" i que quan els altres fan, els uns també es dediquen a desfer, exactament aixó és el que fa molt temps succeeix a Olesa en comtes d´anar a una i tirar tots del carro.

S´omplen la boca [en época electoral] de la feina que cal fer i faran per Olesa peró quan arriben [ d´una manera o altra] a la cadira en gran mesura pateixen d´amnesia i no recorden bona part del que ens prometeren i la norma és, tots contra tots, un exemple, aquests dies al web d´en Virgili i figura una lletra en la qual s´adjunten unes fotografies de l´estat actual del poble pel que fa a la neteja i mobiliari urbà, mostran la desidia de certs indrets del poble per part de l´ajuntament, aixó no és cosa d´ara, fa molt temps que son vigents, aquestes fotos es podien fer en qualsevol de les anteriors legislatures i aguesin donat la mateixa imatge.

El que es deia abans, en época electoral tothom [ els "polítics"] s´estiman molt Olesa i s´omplen la boca d´ella després...?
Hep, que no estic ni a favor ni en contra de ningú, potser que aixó cal aclarir-ho. Bé, estic a favor d´Olesa i de la seva tranquilitat, el que menys falta fa al poble és el "politiqueo" i realment estimar Olesa, és la meva sensació.